Grid List

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση του Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Απόκριες χωρίς τζαμάλες στα Γιάννινα… Και χωρίς το σύνολο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί.

Περισσότερα...

Με αντικείμενο τη συμβολή των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου, στο πλαίσιο των δράσεων Πολιτικής Προστασίας, για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί διευρυμένη σύσκεψη των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής  Μέριμνας της Περιφέρειας.

Περισσότερα...

Ακόμα μία αστυνομική επιχείρηση με σκοπό την πρόληψη – καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και τον έλεγχο της νομιμότητας παραμονής αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κατσικά.

Περισσότερα...

Στο μαύρο σκοτάδι έμειναν τα μισά Γιάννινα εξ αιτίας βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Περισσότερα...

Φωτιά κι όχι τζαμάλα έβαλε ο Υπουργός Υγείας στις Απόκριες με την απόφαση για ακύρωση όλων των εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το τριήμερο της Αποκριάς στο Ζαγόρι.

Περισσότερα...

Μαθητές από Λύκειο των Ιωαννίνων αναχώρησαν για τριήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού στον ποδηλατόδρομο που υλοποιήθηκαν από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα...

Την πλήρη διαφωνία της με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε ακύρωση όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Μεγάλες ποσότητες αναλώσιμων υλικών παραδόθηκαν στο Πανεπιστημιακών Νοσοκομείο Ιωαννίνων, δωρεά από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox ChristianCharities (IOCC) και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή».

Περισσότερα...

Την απόφαση ανακήρυξης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου σε επίτιμο δημότη Ιωαννίνων έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Τέλος εποχής για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών όπως τους γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Περισσότερα...

Μία μόνο ευκαιρία θα έχουν προκειμένου να επανενταχθούν στην νέα πάγια ρύθμιση των 24-48 δόσεων, όσοι ενταχθούν σε αυτή αλλά στη συνέχεια τη χάσουν. Όπως αναφέρει εγκύκλιος της ΑΑΔΕ, η ρύθμιση μπορεί να χορηγηθεί μέχρι δύο φορές ανά οφειλέτη.

Περισσότερα...

Για τον τρόπο αμοιβής της Καθαράς Δευτέρας (2 Μαρτίου 2020) ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα...

Ενισχυμένο πρόγραμμα απασχόλησης 5.000 πτυχιούχων ανέργων έως 39 ετών σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης του ιδιωτικού τομέα ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Περισσότερα...

Ο ένας μετά τον άλλο οι Δήμοι της Ηπείρου ανακοινώνουν την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Περισσότερα...

Κανονικά θα κυλήσει η αθλητική δραστηριότητα που είναι προγραμματισμένη στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, όπως διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Ζίτσας την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

Περισσότερα...

Τους κορυφαίους κωπηλάτες της χρονιάς που μας πέρασε, αυτούς με τις μεγαλύτερες διακρίσεις, βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας τελετής που πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αθήνα.

Περισσότερα...

Την αιτιολογία χρόνιων πολυπαραγοντικών νοσημάτων εξετάζει η πιο πρωτοποιριακή επιδημιολογική μελέτη που διεξάγεται στην Ήπειρο με σκοπό την βελτίωση των υγείας των κατοίκων.

Περισσότερα...

Την αλλαγή των ταχυδρομικών κωδικών σε όλη τη χώρα δρομολογεί το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα...

Πλεόνασμα 43 εκατ. ευρώ εμφάνισε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Δεκέμβριο του 2019, έναντι πλεονάσματος 23 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018.

Περισσότερα...

-Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναζητά κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την Ελλάδα

Με το πρόγραμμα HELIOS μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι σου σε αναγνωρισμένους πρόσφυγες, που θα λαμβάνουν επιδότηση ενοικίου από το πρόγραμμα.

Περισσότερα...