Θ. Μπέγκας: Εγγυόμαστε το αύριο…

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

MPEGKAS KALOYTSIANHΑναμέτρηση του χθες και του αύριο, του παρελθόντος και του μέλλοντος, χαρακτήρισε τις εκλογές της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης, στην πλατεία Καλούτσιανης.

Ο Θωμάς Μπέγκας μιλώντας σε ένα πυκνό ακροατήριο, επεσήμανε ότι η εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη γιατί αφορά το αύριο... Το αποτέλεσμά της όπως τόνισε θα πρέπει να αφήσει πίσω το χθες, να απορρίψει πολιτικές πρακτικές και συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν το παρελθόν. Ένα παρελθόν που υποθήκευσε το μέλλον.

 

Ο κ. Μπέγκας ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την παράταξή του την πρώτη Κυριακή και απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες, ζητώντας την εμπιστοσύνη τους για τη δεύτερη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος οριοθέτησε με σαφήνεια και αναλυτικά τις διαφορές της παράταξής του με την παράταξη του κ. Γκόντα και επανέλαβε τη δέσμευσή του για ένα δήμο ανοιχτό, για συνεργασίες και συνέργειες.

Από την πλατεία της Καλούτσιανης έκανε αναφορά με νόημα στις παρατάξεις του Λάζαρου Νάτση και του Άρη Μπαρτζώκα..

«Θέλω να κάνω εδώ αναφορά στις παρατάξεις «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» και «Γιάννενα Τώρα» και να τις καλωσορίσω στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πιστεύω ακράδαντα και το έχω πει όχι τώρα δυο μέρες πριν τις εκλογές αλλά πολύ πιο πριν, ότι υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να προσφέρουν και θα επιδιώξω μαζί τους αποτελεσματική και εποικοδομητική συνεργασία», υπογράμμισε.