Grid List

Με την παρουσία του Υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή τιμήθηκαν στο Μέτσοβο, στο Μνημείο, οι πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού.

Περισσότερα...

Κατάπιε τις αυτοσχέδιες συσκευασίες- Ένας 38χρονος και μία 35χρονη ημεδαποί συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό, στα διόδια Δροσοχωρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών κατηγορούμενοι για κατοχή ηρωίνης με σκοπό την διακίνησή της.

Περισσότερα...

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας ο 28χρονος Αλβανός που είχε τραυματιστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, κατά την διάρκεια άγριας συμπλοκής στο παζάρι της Άρτας έχασε τελικά τη ζωή του.

Περισσότερα...

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη νέα εβδομάδα, αντιδρώντας σε διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου (άρθρο 179) που δίνει τη δυνατότητα σύναψης δημόσιων συμβάσεων με ιδιώτες των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου των δήμων.

Περισσότερα...

Κάτω από το πέπλο ομίχλης βρίσκεται η πόλη των Ιωαννίνων. Πάνω από το πέπλο ομίχλης που καλύπτει το λεκανοπέδιο βρίσκονται τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων που απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα.

Περισσότερα...

Ο καλός καιρός αποτελεί σύμμαχο των συνεργείων που εργάζονται για την αποκατάσταση της Γέφυρας της Πλάκας.

Περισσότερα...

Είναι γνωστή ως «η λίμνη με τα νούφαρα». Αυτή την εποχή όμως σχεδόν τίποτα δεν θυμίζει λίμνη.

Περισσότερα...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Μέτσοβο… Ένεκα της συζύγου του Δανάης Στράτου που μετέχει με έργα της στην έκθεση της Πινακοθήκης Αβέρωφ.

Περισσότερα...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος στην πόλη της Άρτας, η 13η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».

Περισσότερα...

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 57χρονου ημεδαπού.

Περισσότερα...

Ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα απρόσκοπτης μετακίνησης στις πόλεις πεζών, ατόμων με αναπηρίες, ηλικιωμένων και γονέων με βρεφικά καρότσια.

Περισσότερα...

Η δημιουργία περιβαλλοντικής κουλτούρας στους μαθητές και η ενίσχυση των δεσμών με την λίμνη αποτέλεσε το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας με τον Πρόεδρο του Φορέα Λίμνης Φίλιππα Φίλιο και τους Προέδρους των δύο Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλη Τσαμπαλά και Φιλιώ Νόκα.

Περισσότερα...

Αν και ο καλός καιρός δεν προδιαθέτει τους καταναλωτές να προμηθευτούν πετρέλαιο, ωστόσο η χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης αναμένεται να γίνει νωρίτερα τη φετινή χρονιά, κάτι που πιθανόν να λειτουργήσει ως κίνητρο για την προμήθεια του καυσίμου.

Περισσότερα...

Παρατάσεις τέλος στο Κτηματολόγιο. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες έχουν μια τελευταία «σιωπηρή» ευκαιρία έως το τέλος του χρόνου να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους προκειμένου να γλιτώσουν από μελλοντικά μπλεξίματα (δηλαδή να χάσουν χρόνο και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη).

Περισσότερα...

Προμήθειες-«φωτιά» σε ολοένα και περισσότερες συναλλαγές, που πραγματοποιούνται, τόσο στα γκισέ όσο και μέσω Διαδικτύου, επιβάλλουν οι τράπεζες, προκαλώντας τη μήνιν νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

Μέχρι το τέλος του χρόνου έχουν περιθώριο οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου να περάσουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου που μισθώνουν στο όνομά τους, προκειμένου να μην χάσουν το συγκεκριμένο επίδομα.

Περισσότερα...

Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος.

Περισσότερα...

Το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα και το Τσεχικό Κέντρο Πολιτισμού διοργανώνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.30 στον Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής»  εκδήλωση με αφορμή την εθνική επέτειο της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Περισσότερα...

Στο Μέτσοβο βρέθηκαν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε μία εκδήλωση που έγινε για να γιορταστούν τα τριάντα χρόνια λειτουργίας της Πινακοθήκης Αβέρωφ και τα εξήντα χρόνια από την ίδρυση του Οινοποιείου «Κατώγι».

Περισσότερα...

Ο Δήμος Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της πλατφόρμας για την επιβράβευση της ανακύκλωσης, www.followgreen.gr/ioannina ξεκίνησε στα Δημοτικά Σχολεία το πρωτάθλημα «Πάμε Ανακύκλωση».

Περισσότερα...

Η αλλαγή της ώρας σε χειμερινή θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

Ένα φιλόδοξο σχέδιο για τα πλαστικά μιας χρήσης, που ενδέχεται να υπερβεί ακόμα και όσα ορίζει η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία, ετοιμάζει η κυβέρνηση και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερα...

Ώριμη εμφανίζεται η ελληνική κοινωνία για την αποδοχή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά στοιχεία από πρόσφατες πανελλαδικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε ενήλικες και έφηβους.

Περισσότερα...

Σε περίπου δύο χρόνια από τώρα αναμένεται να είναι έτοιμες οι νέες ταυτότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με το gov.gr, τη νέα ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης που ετοιμάζει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα δώσουν τη δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να εκπληρώνουν ψηφιακά συναλλαγές τους με το Δημόσιο.

Περισσότερα...