Με κοινή συνισταμένη ότι το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη των τριών χρήσεων του λιμανιού της Πρέβεζας ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με μοναδικό θέμα το λιμάνι της Πρέβεζας. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, επενδυτών αλλά και εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι και παρά τις διαφωνίες στα επιμέρους θέματα, όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανάπτυξη και των τριών χρήσεων (εμπορικό, τουριστικό, αλιευτικό) που στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Περισσότερα...

Το υπουργείο Υγείας έχει στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών για την επισκευή και επανένταξη των ελικοπτέρων στο στόλο του ΕΚΑΒ, ώστε να γίνονται αεροδιακομιδές ασθενών από απομακρυσμένες, νησιωτικές ή δύσβατες περιοχές της χώρας.

Περισσότερα...

Το έργο της διαμόρφωσης της τάφρου του Αγίου Ανδρέα με προϋπολογισμό 2.287.112,00 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Το έργο χωροθετείται περιμετρικά και έξω από τα τείχη του Κάστρου Αγίου Ανδρέα εντός της πόλης. Επίσης περιλαμβάνονται τμήμα της οδού Περδικάρη από το Ηρώο μέχρι την Ανατολική Πύλη του πρώην Στρατοπέδου Δούκα, η οδός Δ. Μπάλκου σε όλο το μήκος της καθώς και οι δύο κάθετοι της προς την οδό Σπηλιάδου.

Περισσότερα...

Στον καθορισμό των πολυσύχναστων παραλιών του Νομού Πρέβεζας με την υποχρέωση ύπαρξης ναυαγοσώστη σ΄ αυτές κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2019 προχώρησε η Λιμενάρχης Πρέβεζας Σταματίνα Μαργέλη.

Περισσότερα...

Παράταση έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου πήρε η διακοπή μαθημάτων στο συστεγαζόμενο συγκρότημα του 1ου ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας - στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. και στο Εργαστηριακό Κέντρο Πρέβεζας, (που πραγματοποιούνται τα εργαστηριακά μαθήματα των σχολείων), λόγω της μη ολοκλήρωσης των εργασιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό που σημειώθηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...