Έργα σε Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο και Μάρμαρα

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στην υπογραφή της σύμβασης για τα έργα αναβάθμισης των περιοχών Σταυρακίου, Νεοχωρόπουλου και Μαρμάρων, προχώρησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Το έργο έχει προυπολογισμό 800 χιλιάδες ευρώ και σ' αυτό περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης οδών στις Δημοτικής Κοινότητες Σταυρακίου (Σουλίου, Πύρρου, κλπ), Νεοχωρόπουλου (Μπέγκα, Φανερωμένης, Κλείτου κλπ), Μαρμάρων, καθώς και η κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ και η ανάπλαση ενός μικρού κοινόχρηστου χώρου στο Σταυράκι Ιωαννίνων.

«Με την υπογραφή αυτού του νέου έργου κάνουμε πράξη όσα είχαμε τονίσει μετά τη συμβασιοποίηση της πρώτης ομάδας παρεμβάσεων που ανακοινώσαμε το προηγούμενο διάστημα. Έχουμε πλέον περάσει στη δεύτερη φάση με νέα έργα να παίρνουν κι αυτά το δρόμο της υπογραφής συμβάσεων κι άρα της υλοποίησης. Συνεχίζουμε να παράγουμε έργο για όλο το Δήμο και όλους τους Δημότες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Έργων, Γιάννης Λιόντος, σημείωσε:
«Πρόκειται για μια στοχευμένη και πολύπλευρη παρέμβαση σε μια περιοχή που είχε χρόνια να δει τέτοιου είδους έργα τα οποία τα έχει ανάγκη. Είμαι ικανοποιημένος γιατί, έστω και τώρα, το τεχνικό μας πρόγραμμα αρχίζει να υλοποιείται βήμα – βήμα και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και νέα έργα σε κάθε γωνιά του Δήμου».