«Ιωάννινα 2023» για Κλειστό και Τεχνόπολη

Στην προεκλογική πρόταση της παράταξής της για την δημιουργία νέου πολυλειτουργικού κέντρου αθλητισμού και αναψυχής στον Κατσικά παραπέμπει η παράταξη «Ιωάννινα 2023» με αφορμή την αναμενόμενη μεταφορά του Κλειστού από το Ελληνικό στα Γιάννινα και την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη για τοποθέτησή του στα Καρδαμίτσια ή το Νεοχωρόπουλο.

Στην ανακοίνωση της παράταξης της Τατιάνας Καλογιάννη σημειώνεται ότι συμφωνεί με την εγκατάσταση του νέου γυμναστηρίου στο δήμο όμως ζητά να διερευνηθούν οι πιθανές θέσεις για την χωροθέτηση και να προκριθεί η ενδεδειγμένη μετά από εκπόνηση μελέτης πολυκριτηριακής μεθόδου.

Επίσης τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά το οικονομικό τίμημα του εγχειρήματος.

«Να αποσαφηνιστεί πλήρως ο ρόλος του Δήμου Ιωαννιτών κατά τη λειτουργία και οι τυχόν υποχρεώσεις του και να τεθεί υπ’ όψιν του Δημοτικού Συμβουλίου το σχέδιο σύμβασης με τον ιδιοκτήτη του προκάτ Γυμναστηρίου σήμερα, για τις υποχρεώσεις που παράγονται για το Δήμο Ιωαννίτων», αναφέρει.

Σχετικά με την Τεχνόπολη σημειώνει ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί πως συνδέεται ο δήμος ωστόσο συμπληρώνει ότι μπορεί να υπάρξει αρωγός στην περίπτωση που αναζητούν γήπεδα εγκατάστασης και εφ’ όσον ληφθούν υπόψιν τα οριζόμενα από το εγκεκριμένα περιφερειακό πλαίσιο χωροταξικού σχεδιασμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ