AKTINIDIOΗμερίδα με θέμα: " Νέες δυναμικές καλλιέργειες Δυνατότητες – Προοπτικές" θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην Τοπική Κοινότητα Δωδώνης (στην έδρα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Δωδώνης).

Διοργανωτής της ημερίδας είναι το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και αποτελεί την αρχή μιας σειράς ημερίδων και σεμιναρίων για την επιμόρφωση σε Αγροτικές Δραστηριότητες των πολιτών και ειδικά της Νέας Γενιάς.

Περισσότερα...

ALEXΤη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις έξι και μισή το απόγευμα θα γίνει στο «Θυμωμένο Πορτραίτο» η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αλεξάτου «Η παράξενη υπόσχεση».

Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν και "Από τον Νοέμβρη στον Δεκέμβρη".

Ανάμεσα σε δυο εκρήξεις της νεολαιίστικης οργής, με απόσταση μιας βιολογικής γενιάς η μια από την άλλη, εφτά πρόσωπα, που βρέθηκαν να συμπορεύονται στα χρόνια που ακολούθησαν την Εξέγερση του Νοέμβρη του 1973, συναντιώνται και πάλι, τον Δεκέμβρη του 2008.

Περισσότερα...

KARAGKIOZISΟι δυσκολίες που συνάντησαν δεν τους πτόησαν. Αντίθετα τους πείσμωσαν... Και το αποτέλεσμα δικαίωση την προσπάθειά τους.

Με το πρώτο βραβείο στις αποσκευές τους και με μοναδικές εμπειρίες επέστρεψαν από το Μαθητικό Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους Λάρισας οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας. Η ταινία με τίτλο «Πάντα να αγωνίζομαι» με αφιέρωμα στον Καραγκιόζη που δημιούργησαν τα παιδιά απέσπασε την κορυφαία διάκριση, δικαιώνοντας τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Περισσότερα...

paidikoi statmoiΟ Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιάδα Ιωαννίνων διοργανώνει ομιλία με θέμα την διατροφή των παιδιών με ομιλιτή τον Δερδεμέζη Χρήστο Κλινικό Διαιτολόγο και Διδάκτωρ του Πανεπηστημίου Ιωαννίνων .

Mε επίκαιρο θέμα την παχυσαρκία που μαστίζει τα ελληνόπουλα η ομιλία είναι απαραίτητη να την παρακολουθήσουν γονείς και παιδιά ώστε να μπορούν να οργανώσουν μια σωστή και ισσοροπημένη διατροφή για καλή υγεία .Η εκδήλωση θα πραγματοιποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ανατολής το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 5μμ

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

SHMAIA_SERBIASΣτην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνοσερβικής Φιλίας Νομού Ιωαννίνων. Στην συνέλευση η οποία ήταν η δεύτερη, λόγο μη απαρτίας των μελών την περασμένη Κυριακή το πρωί, και ως εκ τούτου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το καταστατικό, το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο δια του προέδρου του Δημήτρη Παπασπύρου έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του αναφέροντας μια σειρά δράσεων και παρεμβάσεων που έγιναν το διάστημα αυτό όπως εκθέσεις, διευκολύνσεις πολιτιστικών συλλόγων του νομού που ήθελαν να επισκεφτούν την Σερβία, εκδρομές στις οποίες μετείχαν μέλη και φίλοι του Συνδέσμου κλπ

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...