Σε ρυθμούς κομμωτηρίου κινείται τις τελευταίες ώρες ο γυναικείος πληθυσμός στη χώρα, ειδικά μετά τις φήμες πως στις 4 Μάιου είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μερική άρση των περιορισμών και να ανοίξουν κομμωτήρια και κουρεία.

Περισσότερα...

Ο τουριστικός κλάδος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είναι αυτός που δέχεται το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία του κορωνοιού και την κρίση που έχει ξεσπάσει. Τα καταλύματα παραμένουν κλειστά και σύμφωνα με εκτιμήσεις πολλά αυτά, στην παραλιακή ζώνη της Ηπείρου, δεν θα ανοίξουν την φετινή θερινή περίοδο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική  στην Ήπειρο βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας λόγω των μέτρων για τον κορωνοιό 7.195 επιχειρήσεις.

Περισσότερα...

Την ώρα που οι υγειονομικές αρχές της χώρας δίνουν τις πρώτες ελπίδες για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, οι φορείς του τουρισμού είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τις επιπτώσεις στη βαριά βιομηχανία της χώρας.

Περισσότερα...

Άνοιξε την Μ.Πέμπτη η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για να υποβάλουν αιτήσεις για τα 800 ευρώ και οι αυταπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Προς το παρόν, μέχρι το Πάσχα, θα δέχεται αιτήσεις μόνον από όσους απασχολούν έως 5 άτομα προσωπικό.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...