Ανατροπές με θετικό πρόστιμο στην παράλληλη ασφάλιση έρχονται με το νέο νομοσχέδιο, καθώς αναμένεται να καταργηθεί η υποχρέωση ασφάλισης για τομπλοκάκι στην περίπτωση που ο εργαζόμενος είναι ταυτόχρονα και μισθωτός.

Περισσότερα...

Την βάση για την δημιουργία Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και έρευνας αποτελούν οι δύο Γερμανικές εταιρίες που αναπτύσσονται στα Γιάννινα. Πριν λίγο καιρό ακούστηκε για πρώτη φορά στην περιοχή ο όρος «Τεχνόπολη», ενός χώρου δηλαδή που θα συγκεντρώσει όλες τις εταιρίες πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας. Στην κατεύθυνση αυτή ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με διευθυντικά στελέχη της P&IHellas που δραστηριοποιείται στο Τεχνολογικό Πάρκο και της Team Viewer Greece που εγκαινιάζει τις εγκαταστάσεις στα Γιάννινα σε ένα μήνα. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το θέμα των κτιριακών υποδομών για τη μακροχρόνια ανάπτυξή τους.

Περισσότερα...

Ζάλη έχει προκαλέσει στους Έλληνες αποσταγματοποιούς η επικείμενη αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο τσίπουρο, εκτινάσσοντας την τιμή του στα 15-16 ευρώ ανά φιάλη 700ml από 10,9 ευρώ που είναι σήμερα.

Περισσότερα...

Λέσχες καπνιστών που θα είναι αποκομμένες από τον κεντρικό χώρο της επιχείρησης εστίασης ζητούν οι καταστηματάρχες, προσφεύγοντας, μάλιστα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Περισσότερα...

Το Chalet Chamois διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα, εντυπωσιακό στα 850τμ με γήινα χρώματα και λιτές γραμμές, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με τις μεγάλες τζαμαρίες περιμετρικά και την ποιοτική κουζίνα, αποτελεί ένα γαστρονομικό προορισμό και μια ξεχωριστή επιλογή για παρέες, οικογένειες, φίλους των υπαίθριων δραστηριοτήτων και λάτρεις του καλού φαγητού.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...