Με την ευχή το 2020 να είναι έτος ανταπόδοσης απ’ όλους προς όλους, συνοδεύτηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων (ΣΕΒΙΠΙ), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου.

Περισσότερα...

Προς την καθολική ψηφιοποίηση για την καταχώρηση των συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων αλλά και στην λιανική προχωρά η ΑΑΔΕ σε μια προσπάθεια αποκατάστασης του υγιούς ανταγωνισμού ανάμεσα στις επιχειρήσεις.

Περισσότερα...

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα «μπορεί να κερδίσει το στοίχημα» και από φέτος το καλοκαίρι «να δούμε τα πρώτα υδροπλάνα», εξέφρασε ο υφυπουργός υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, μιλώντας την Τρίτη στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα υδατοδρόμια, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Περισσότερα...

Σε μια εγκάρδια και συνεργατική ατμόσφαιρα, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση της αντιπροσωπείας του Προεδρείου του Δ.Σ. του Σωματείου «Αποφοίτων και Σπουδαστών Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας», με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...