Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου πληρώνεται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Αυγούστου. Η καταβολή του ξεκινάει ως συνήθως από τις 26 του μήνα και ολοκληρώνεται στις 27.

Περισσότερα...

Μηνιαίο επίδομα μητρότητας ύψους 150 ευρώ δικαιούνται για 4 μήνες αυτοαπασχολούμενες γυναίκες άμεσα ασφαλισμένες του πρώην Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) ακόμη κι αν είχαν ήδη διακόψει την άσκηση του επαγγέλματός τους κατά την ημερομηνία του τοκετού. Νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ που δημοσιεύτηκε πριν λίγο «κλειδώνει» το καθεστώς χορήγησης του επιδόματος μητρότητας – που συνολικά φτάνει στα 600 ευρώ – και στις γυναίκες που δεν είναι μισθωτές και δεν ασφαλίζονταν στο πρώην ΙΚΑ, διευκρινίζοντας πως το δικαιούνται και όσες έχουν διακόψει την λειτουργία των επιχειρήσεών τους πριν τον τοκετό.

Περισσότερα...

Η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε σήμερα το e-branch, το πλήρως αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Τράπεζας στα Ιωάννινα, καθώς και το νέο εργαλείο οικονομικού προγραμματισμού (PFM – Personal Financial Management) για ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες μέσω της Winbank.

Περισσότερα...

Πρωτοβουλίες για την απλούστευση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έκδοση, ανανέωση και αντικατάσταση – σε περίπτωση απώλειας – διπλωμάτων οδήγησης ετοιμάζουν τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...