Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου το οποίο θα διοργανωθεί το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του εμβληματικού πέτρινου κτιρίου του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού.

Περισσότερα...

Ανοικτό  ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την  «Βελτίωση εθνικού οδικού δικτύου από κόμβο Γέφυρας Καλογήρου προς Πρέβεζα», με προϋπολογισμό 400.000,00€ προκήρυξε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ- Τρία εικοσιτετράωρα χρειάστηκαν τα συνεργεία που κινητοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου προκειμένου να απομακρύνουν τεράστιες ποσότητες από φύκια που κάλυψαν την παραλία στον Μύτικα Πρέβεζας. Όλα ξεκίνησαν με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι το ξημέρωμα της Τετάρτης. Το πρωί της Τετάρτης ακόμη και οι ξαπλώστρες είχαν χαθεί κάτω από τα φύκια που βγήκαν με τους δυνατούς ανέμους. «Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που σημειώνονται βορειοδυτικοί άνεμοι άνω των πέντε μποφόρ» σημειώνει μιλώντας στο Epiruspost ο πρόεδρος του Μύτικα Νικόλαος Ντίτσος.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...