Την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής αλλά και των μεταναστών που φιλοξενούνται στη δομή της Φιλιππιάδας μεταφέρει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής. Αποδέκτες της επιστολής είναι οι Υπουργοί Μετανάστευσης, Υγείας και Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα...

Την Πάργα και την Κέρκυρα προτείνει ως προορισμούς διακοπών ο οργανισμός European Best Destinations μόλις τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού και η επιθυμία για ταξίδια επιστρέψει ισχυρότερη από ποτέ.

Περισσότερα...

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού δημοτικών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας, στις Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου.

Περισσότερα...

Λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες επλήγησαν από το σεισμό της 21ης Μαρτίου στη Δ.Ε Φαναρίου του Δήμου Πάργας δίνει με απόφασή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.

Περισσότερα...

Στην παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας και  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...