Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας - Τμήμα Περιβ/κής Υγιεινής & Υγειον. Ελέγχου της Π.Ε. Πρέβεζας, στο πλαίσιο των καθηκόντων της  και σε εφαρμογή σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ και εγκυκλίων του Υπουργείου Υγείας , συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, το οποίο περιλαμβάνει ψεκασμούς σε όλη την επικράτειά της Π.Ε , με στόχο την καταπολέμηση των κοινών και ανωφελών κουνουπιών κυρίως στο υδρόβιο στάδιο (αυγό – προνύμφη – νύμφη) και υπό προϋποθέσεις στο τέλειο έντομο.

Περισσότερα...

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας  συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις καλλωπισμού   στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου, προχώρησε σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  σε φύτευση περίπου 2.000 λουλουδιών και  δεκάδων δέντρων στην παραλία  της πόλης.

Περισσότερα...

Με αφορμή τα προβλήματα απόφραξης  που παρουσιάζονται κατά καιρούς στο δίκτυο αποχέτευσης από την  απόρριψη   μωρομάντηλων και άλλων χρησιμοποιημένων ειδών προσωπικής υγιεινής,  η ΔΕΥΑ Πρέβεζας  ξεκινά ενημερωτική καμπάνια  με   τη δημιουργία και διανομή σχετικών εντύπων.

Περισσότερα...

Ένας μήνας συμπληρώνεται από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή της Πάργας και του Καναλακίου και ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Γεράσιμος Χουλιάρας κάνει τον πρώτο απολογισμό.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...