Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης που υλοποιεί, συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση "ΒΙΤ 2020" η οποία πραγματοποιήθηκε  στο Μιλάνο.

Περισσότερα...

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση ζωοκλοπής, η οποία έγινε κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2019 έως την 15-02-2020 σε χωριό της Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου “Διάζωμα” Σταύρο Μπένο είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Νίκος Γεωργάκος. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης  η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κωνσταντάκη , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντώνης Μπέζας  και το στέλεχος του “Διαζώματος ”  κ.  Ευδόκιμος Φρέγκογλου.

Περισσότερα...

Τη  δική  του παρουσία  στη Διεθνή  Εκθεση Τουρισμού  του Μιλάνο είχε ο Δήμος Πρέβεζας   συμμετέχοντας  με τον  εντεταλμένο Δημοτικό  Σύμβουλο και Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής κ .Λεωνίδα Αργυρό στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Δυόμισι χιλιάδες στρέμματα, έκταση φιλέτο στην παρθένα τουριστικά περιοχή «Αλωνάκι» του Δήμου Πάργας και οι κοπές δέντρων που ξεκίνησαν από ιδιώτες, έχουν ξεσηκώσει τους κατοίκους της περιοχής. Την Τρίτη και την Τετάρτη τα συνεργεία που εκτελούν εργασίες βρέθηκαν αντιμέτωπα με τους κατοίκους της Βαλανιδόραχης και άλλων χωριών που θεωρούν ότι οι εκτάσεις δεν είναι ιδιωτικές και ως εκ τούτου δεν έχει κανένας δικαίωμα εργασιών. Το πευκοδάσος άλλωστε αποτελεί καμάρι για τον τόπο τους.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...