Να αποφεύγουν απόλυτα την συλλογή και την κατανάλωση άγριων μανιταριών συμβουλεύει τους καταναλωτές το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Η πρώτη Ακαδημία Ψηφιακών Δεξιοτήτων στην Ήπειρο Cisco Networking Academy www.netacad.com είναι  γεγονός και θα λειτουργήσει τον επόμενο Φεβρουάριο στο Δήμο Πρέβεζας κατόπιν της σχετικής συμφωνίας τoυ Δήμου Πρέβεζας με την εταιρεία CISCO και τον πιστοποιημένο από την εταιρεία επιβλέποντα επιστημονικό φορέα του Επιστημονικού Κολλεγίου Ελλάδος SCG.

Περισσότερα...

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Η συνάντηση έλαβε χώρα σε συνέχεια της άριστης και αποτελεσματικής συνεργασίας που υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια  των άμεσων θεσμικών ενεργειών κατά το τραγικό ναυάγιο στα νότια των Παξών.

Περισσότερα...

Σε απαγόρευση της αλιείας, συγκομιδής, διακίνησης και διάθεσης οστρακοειδών (μυδιών κλπ) που προέρχονται από τη ζώνη δίθυρων μαλακίων στο Μάζωμα προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...