Λίγο μετά τα μεσάνυκτα συνελήφθη στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Περισσότερα...

Όρκο να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους, έδωσαν ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, οι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι πρόεδροι και σύμβουλοι των Κοινοτήτων του Δήμου.

Περισσότερα...

Αποφάσεις για έργα αποκατάστασης ζημιών και άρσης επικινδυνότητας σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου, κυρίως σε ορεινές περιοχές, έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Με τη δέουσα επισημότητα  και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου, των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Κοινοτήτων.

Περισσότερα...

Σε ευχάριστο και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η  ορκωμοσία του Δημάρχου Πωγωνίου  Κων/νου Καψάλη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμβούλων των πέντε Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πωγωνίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...