Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας υποστηρίζοντας ότι ο Δήμος αγόρασε από άλλη πόλη τα τάμπλετ που μοίρασε στα σχολεία και με ανακοίνωσή του ζητά χορηγίες από τις τοπικές επιχειρήσεις!

Περισσότερα...

Συνεχίζεται, στον Δήμο Αρταίων, η αποξήλωση ανενεργών περιπτέρων, τα οποία καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους. Συνεργεία του Δήμου Αρταίων εξακολουθούν να εργάζονται και να απομακρύνουν περίπτερα που ήταν εγκαταλελειμμένα για αρκετό καιρό σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Περισσότερα...

Η Μάχη του Σέλτσου και η τελευταία θυσία των Σουλιωτών το 1804, που έπεσαν στον γκρεμό δίπλα από την Ιερά Μονή Σέλτσου στην Κοιλάδα του Αχελώου είναι ένα δεύτερο Ζάλογγο, τραγικότερο και υπέρτερο ίσως, σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό. Από τους 1400 περίπου Σουλιώτες που κατέφθασαν στην Ιερά Μονή που υπήρχε στο Σέλτσο διασώθηκαν μόνο 65.

Περισσότερα...

Τηλεδιάσκεψη με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Άρτας πραγματοποίησαν η βουλευτής Άρτας, γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...