Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε το αθλητικό διήμερο που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων στην Κορωνησία και είχε ως αποκορύφωμα τον 15ο Κολυμβητικό Διάπλου Αμβρακικού.

Περισσότερα...

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας συγχαίρει τους συναδέλφους της στην Διεύθυνση Αστυνομίας, τις δυνάμεις της ΕΚΑΜ από την Θεσσαλονίκη και την ΟΠΚΕ Πρέβεζας μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος αλλοδαπών που κρατούσε όμηρους 14 Πακιστανούς.

Περισσότερα...

Εξαιρετικά στοιχεία και σημαντικά ευρήματα έφερε στο φως η ανασκαφική έρευνα που εκτελεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Θεοδώρας. Τα στοιχεία αυτά βοηθούν ώστε να συμπληρωθεί η εικόνα του πολεοδομικού ιστού της Αρχαίας Αμβρακίας. Στη διάρκεια των εργασιών όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Εφορεία, αποκαλύφθηκε ένα τμήμα κτηρίου μεγάλων διαστάσεων με λιθόπλινθους, που θεωρείται ότι πιθανότατα αποτελεί συνέχεια του λεγόμενου Πρυτανείου που έχει αποκαλυφθεί από παλαιότερες ανασκαφές στον πλακόστρωτο δρόμο έξω από το βυζαντινό ναό.

Περισσότερα...

Ένα διήμερο γεμάτο αθλητισμό διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Δήμος Αρταίων στην Κορωνησία, καθώς θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού, το 2ο Koronisia Sprint Triathlon και οι αγώνες Beach Soccer.

Περισσότερα...

Ένα ακόμη βήμα για την δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου κάνει ο Δήμος Άρτας καθώς στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχωρά στην αποδοχή της απόφασης ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...