Σε πλήρη αναστολή λειτουργίας προχώρησε μεγάλη επιχείρηση της Άρτας μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί. Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου επισημαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων στην Άρτα, ζήτημα που προβληματίζει τις Υγειονομικές Αρχές και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας η οποία βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, για τη λήψη μέτρων και την ιχνηλάτηση των επαφών των ασθενών. Η ιχνιλάτηση είναι σε εξέλιξη εντός και εκτός εργοστασίου.

Περισσότερα...

Η Επιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Λοιμώξεων υψηλής μεταδοτικότητας και νοσηρότητας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων,  συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης απαντά σε ερωτήματα που  τίθενται καθημερινά από τους πολίτες για την έγκαιρη και επιστημονική ενημέρωσή τους.

Περισσότερα...

Στους 49 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την επιδημία του κορωνοϊού ενώ αυξάνει κι άλλο ο κατάλογος των κρουσμάτων όπως και των διασωληνωμένων. Σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, στη χώρα μας υπάρχουν 82 νέα κρούσματα και συνολικά 1.314.  Οι νεκροί ανέρχονται στους 49 και 85 άνθρωποι έχουν διασωληνωθεί.  Όπως εξήγησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, 20 ακόμη άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον ιό και γι' αυτό τα κρούσματα ανέρχονται συνολικά μέχρι σήμερα στα 1.314.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...