Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Περισσότερα...

Ποσότητες κάνναβης, ένας μπαλτάς, μία σπάθα και οκτώ συλλήψεις είναι ο απολογισμός της επιχειρησιακής δράσης που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων στην ανοιχτή δομή προσφύγων και μεταναστών του Κατσικά. Η επιχείρηση της αστυνομίας έρχεται λίγες ώρες μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Αφγανών, κατά την οποία τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα. Σκοπός της ήταν η καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και ο έλεγχος της νομιμότητας στην παραμονή των αλλοδαπών που βρίσκονται στη δομή φιλοξενίας.

Περισσότερα...

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από σήμερα τη νύχτα και από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.

Περισσότερα...

Στο μακρινό 1989 ιδρύθηκε το Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων που είχε έδρα τα Δολιανά, τις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας, εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων. Το 2003 και μετά από σφοδρές αντιπαραθέσεις αποφασίστηκε η μεταφορά του σχολείου στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς αυτό θα δημιουργούσε μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και αναβάθμιση των σπουδών. Από τότε και μέχρι σήμερα φιλοξενείται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Γεωργίου Σταύρου, κοντά στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων. Στο κτίριο έγιναν τα προηγούμενα χρόνια εκτενείς παρεμβάσεις.

Περισσότερα...

Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της μονοθεσίας περί όπλων σχηματίστηκε από την αστυνομία σε βάρος του 22χρονου που προκάλεσε την συμπλοκή και των τραυματισμό τεσσάρων ατόμων στον Κατσικά, στο Κέντρο Φιλοξενίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...