ΦΩΤΟ- Επί ποδός παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες προχώρησαν σε σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία αλλά και την Ιόνια μετά το ατύχημα που έγινε πριν την είσοδο της σήραγγας Δωδώνης.

Περισσότερα...

Με διακόσια υπερσύγχρονα κρεβάτια νοσηλείας εξοπλίζεται το νοσοκομείο Χατζηκώστα, το οποίο μετά από σειρά παρεμβάσεων τα τελευταία χρόνια άλλαξε πλήρως εικόνα και τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σύγχρονα της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα...

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Το πρόγραμμα αναμένεται να προκηρυχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να δεχθεί τις αιτήσεις των ανέργων που θα απασχοληθούν για το επόμενο οκτάμηνο το ταχύτερο δυνατό. Μέσω της νέας προκήρυξης στην Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και στους 18 Δήμους θα δημιουργηθούν 1578 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων. Τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας σαφώς δεν αποτελούν λύση για την αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της ανεργίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...