ΦΩΤΟ Δίπλα στους σεισμοπαθείς της Αλβανίας βρίσκεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με την πρώτη αποστολή στην οποία συμμετείχε μεγάλο κλιμάκιο από τα Γιάννινα, να παραδίδει στα Τίρανα ανθρωπιστική βοήθεια.

Περισσότερα...

Και ξαφνικά μεγάλα τμήματα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων βρέθηκαν στο σκοτάδι! Βράδυ Σαββάτου, λίγο μετά τις εννιάμισι με τα καταστήματα εστίασης γεμάτα και την κίνηση στους δρόμους αυξημένη. Κατσικά, Πεδινή, Σεισμόπληκτα αλλά και περιοχές στο κέντρο της πόλης όπως η Λεωφόρος Δωδώνης, βρέθηκαν στο απόλυτο σκοτάδι. Οι σηματοδότες βγήκαν εκτός λειτουργίας γεγονός που δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα, στις ταβέρνες και τα ουζερί άναψαν φακοί και κεριά για να συνεχιστεί το φαγητό ενώ τα νοικοκυριά έμειναν στο σκοτάδι προσπαθώντας παράλληλα να μάθουν τι έχει συμβεί..

Περισσότερα...

Επεισόδια και συμπλοκές σημειώθηκαν από τις επτά περίπου το απόγευμα του Σαββάτου στον καταυλισμό του Κατσικά. Τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια ερευνά η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στη δομή. Αρχικά στο επεισόδιο που σημειώθηκε στις επτά περίπου πρωταγωνιστές ήταν δύο Αφγανοί. Από την συμπλοκή ένας τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια όμως ακολούθησε νέα συμπλοκή εντός του καταυλισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...