Καμίνι για μία ακόμη ημέρα η Ήπειρος. Ο υδράργυρος υποχώρησε ελαφρώς στην Άρτα η οποία την Τρίτη βρέθηκε στους 41 βαθμούς Κελσίου ωστόσο αποπνικτικές παραμένουν οι συνθήκες στα Γιάννινα καθώς το θερμόμετρο το μεσημέρι της Τετάρτης έδειξε 38°C.

Περισσότερα...

Από αστυνομικούς του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Περισσότερα...

Επτά μήνες πραγματικής απογείωσης για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Το πρώτο επτάμηνο του 2019 ήταν μακράν το καλύτερο για τον τοπικό αερολιμένα, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις της χώρας που κατέγραψαν την μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση επιβατών, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.  Στο διάστημα αυτό από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων διακινήθηκαν 76.959 επιβάτες, περίπου δεκαεπτά χιλιάδες περισσότεροι από ότι το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς.

Περισσότερα...

Στον Κακόλακκο εστιάζεται το δυσκολότερο πύρινο μέτωπο των τελευταίων ωρών. Η φωτιά καίει σε δύσβατη περιοχή στην οποία είναι σχεδόν αδύνατη η επιχείρηση επίγειων δυνάμενων και επιχειρείται να τεθεί υπό έλεγχο με συνεχείς ρίψεις νερού που κάνει το ελικόπτερο. Η φωτιά δεν απειλεί οικισμούς ωστόσο θεωρούνται κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη που θα έχει. Στην περιοχή βρίσκονται επίγειες δυνάμεις για να παρέμβουν εφόσον απαιτηθεί ενώ σε ετοιμότητα είναι και ο Δήμος Πωγωνίου. Την ίδια ώρα περιορίζονται τα πύρινα μέτωπα στο Νομό Άρτας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...