Στην Ανατολή Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Περισσότερα...

Με μία μεγάλη εργολαβία παρεμβαίνει η Περιφέρεια Ηπείρου προκειμένου να αντιμετωπίσει προβλήματα στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων Μετσόβου και να διευκολύνει την πρόσβαση των διερχόμενων.

Περισσότερα...

Στο προσκήνιο για την δημιουργία νέων κλειστών κέντρων υποδοχής προσφύγων και μεταναστών παραμένει η Ήπειρος. Κλιμάκια των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες χώρους στην Άρτα και την Πρέβεζα ενώ και τα Γιάννινα παραμένουν στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.  Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής» και με τα έως τώρα δεδομένα πρόκειται να δημιουργηθούν περίπου 15 νέοι χώροι ελεγχόμενης φιλοξενίας εκ των οποίων δύο σε Άρτα και Ιωάννινα. Νέες ανάγκες ωστόσο αναμένεται να προκύψουν τους επόμενους μήνες καθώς λήγει το πρόγραμμα φιλοξενίας σε ξενοδοχεία.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν στην περιοχή Κομποτίου έναν αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...