Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο πιλότος του αεροσκάφους της SAS ήταν έτοιμος για απογείωση με προορισμό την Στοκχόλμη. Χρειάστηκε όμως να καθηλώσει το αεροσκάφος εξ αιτίας αιωροπτεριστή ο οποίος την ίδια ώρα πετούσε στον αέρα προς την βόρεια πλευρά του αεροδρομίου και προς την κατεύθυνση της Περιβλέπτου. Η μικρή αυτή περιπέτεια διήρκησε περίπου είκοσι λεπτά ωσότου ο αθλητής προσγειωθεί και αφήσει ελεύθερο τον… ορίζοντα για την απογείωση του αεροσκάφους. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο στο αεροδρόμιο και στον Πύργο ελέγχου σήμανε συναγερμός.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ - Δεκαπενταύγουστος σημαίνει αντάμωμα... Αντάμωμα σε κάθε γωνιά της Ηπείρου με την επιστροφή όσων ξενιτεύτηκαν και εκείνων που επιστρέφουν στα χωριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα... Δεκαπενταύγουστος σημαίνει γιορτή. Μια γιορτή που συνοδεύεται από τα ξεχωριστά ήθη και έθιμα σε κάθε χωριό της Ηπείρου. Παραδόσεις αιώνων που πέρασαν στην καθημερινότητα κι έγιναν ένα με αυτή. Δεκαπενταύγουστος σημαίνει κατάνυξη.. Σε μοναστήρια και ναούς που φτιάχτηκαν για να τιμήσουν την Θεοτόκο. Σχεδόν σε κάθε χωριό.. Σε Βυζαντινά εξωκλήσια, σε μεγαλοπρεπή μοναστήρια, σε εκκλησίες.

Περισσότερα...

Μία ακόμη απάτη με θύμα 54χρονο στην Άρτα είχε διαπράξει ένας 24χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας από την Ασφάλεια Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...