Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, με την κυβέρνηση να εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης και τα νοικοκυριά να κάνουν για μία ακόμη χρονιά υπολογισμούς που όμως δεν βγαίνουν. Το  πετρέλαιο θέρμανσης στην δεκαετία των μνημονιακών μέτρων μετατράπηκε από είδος ανάγκης σε είδος πολυτελείας. Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για περιοχές όπου δεν έχουν εναλλακτική. Σ’ αυτές ανήκει η Ήπειρος καθώς είναι από τις λίγες πλέον που δεν έχουν καμία πρόσβαση σε φυσικό αέριο, το οποίο αποτελεί εναλλακτική λύση και μάλιστα φθηνότερη.

Περισσότερα...

Χιλιάδες είναι οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, από τις υπηρεσίες της Τροχαίας. Ο απολογισμός του Σεπτεμβρίου είναι από τους πιο πλούσιους της χρονιάς και σίγουρα καθόλου αισιόδοξος για την κυκλοφοριακή συμπεριφορά. Μέσα σε έναν μήνα οι υπηρεσίες της Τροχαίας βεβαίωσαν 7.155 παραβάσεις  πολλές εκ των οποίων κατατάσσονται στις επικίνδυνες, σε αυτές δηλαδή που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα. Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν 101  παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και 843 παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.

Περισσότερα...

Πάνω από ένας τόνος χασίς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Είναι ο μήνας που έδωσε άλλωστε 950 κιλά με την μία καθώς αυτά μεταφερόταν με φορτηγό το οποίο εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Περισσότερα...

Από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ιωαννίνων, συνελήφθη  ένας 49χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν οι παρακάτω καταδικαστικές αποφάσεις:

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...