Ολοκληρώθηκε η έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να αποφασιστούν τα μέτρα θωράκισης της χώρας από τον κορωναϊό και σε δηλώσεις τους, αμέσως μετά το πέρας της, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας στη χώρα, ζητώντας από όλους «ψυχραιμία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό». Ο Υπουργός ανέφερε ότι το σύστημα υγείας είναι σε ετοιμότητα ενώ δεν θα ληφθούν επιπλέον μέτρα στις πύλες εισόδου της χώρας καθώς φαίνεται ότι αυτά δεν αποδίδουν. Σημειώνεται ότι εδώ και μέρες έχουν οριστεί 13 νοσοκομεία αναφοράς, μεταξύ αυτών και το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων τα οποία βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.

Περισσότερα...

Περισσότερες από τριάντα ληστείες σημειώθηκαν σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων στον ελληνικό μειονοτικό Δήμο Φοινίκης, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος, να ζητήσει την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τάξης, Σάντερ Λέσαϊ.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ- Σε κρύπτη που είχαν δημιουργήσει στο κάτω μέρος της καρότσας του οχήματος είχαν τοποθετήσει τα δέματα με το χασίς οι δύο ημεδαποί που συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης Ηγουμενίτσας. Το φορτηγό με τα 793 κιλά χασίς σταθμεύθηκε στη Νέα Σελεύκεια. Το ζευγάρι των Ελλήνων, ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 40 ετών συνελήφθησαν και όπως προέκυψε θα μετέφεραν τα ναρκωτικά στην Αττική  λαμβάνοντας ως αμοιβή το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ. Το φορτίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παραληφθεί από την περιοχή της Σαγιάδας, κοντά στα σύνορα.

Περισσότερα...

Αυτό είναι το φορτηγό ψυγείο που ερχόταν από την Αλβανία. Αντί για εμπορεύματα όμως ήταν φουλαρισμένο στο χασίς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο φορτηγό είχαν διαμορφωθεί ειδικές κρύπτες για την μεταφορά των ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί της Δίωξης, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν σταμάτησαν για έλεγχο το ύποπτο όχημα κοντά στην Σαγιάδα, λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα. Οι υποψίες και οι πληροφορίες που είχαν επιβεβαιώθηκαν καθώς στο φορτηγό εντοπίστηκαν περίπου οχτακόσια κιλά χασίς.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...