Με πρότυπο την Στουτγκάρδη σχεδιάστηκε το πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων που άνοιξε και θα τρέξει το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Ηπείρου. Το ιστορικό του σχεδιασμού αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν στο περιεχόμενο της πρόσκλησης, ανέφερε σε δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.  Όπως είπε λοιπόν η ιδέα γεννήθηκε κατά την διάρκεια επίσκεψης με άλλους περιφερειάρχες της χώρας, το 2014 στην Γερμανία.Εκεί διαπίστωσε πως ο Δήμος Στουτγκάρδης στις «καλές πρακτικές» που εφάρμοζε, περιλαμβανόταν και πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων επιστημόνων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση δεξιοτήτων, το οποίο χρηματοδοτούνταν από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Περισσότερα...

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και την πόλη να φοράει τα γιορτινά της, τα Γιάννενα υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 18:30 με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Περισσότερα...

Στην προσαγωγή δεκαπέντε περίπου ατόμων που νωρίτερα είχαν προχωρήσει στην κατάληψη του κτιρίου όπου παλιότερα στεγαζόταν η Πολεοδομία του Δήμου Ιωαννιτών προχώρησε η Αστυνομία.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...