Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθησαν οκτώ ημεδαποί, επτά άνδρες και μία γυναίκα, για απόπειρα εκβίασης σε βάρος 78χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα...

Σοβαρότατα προβλήματα με τη θέρμανση αντιμετωπίζουν αρκετά νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας σύμφωνα με καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ- Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου της πόλης των Ιωαννίνων. Λίγο μετά τις δέκα το πρωί και αφού είχε προηγηθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Πλατείας Πάργης έγινε η λιτάνευση των Σεπτών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου. Η Φιλαρμονική του Δήμου, η Στρατιωτική Μπάντα, δεκάδες μαθητές… Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, Μητροπολίτες από άλλες περιοχές, ιερείς..

Περισσότερα...

Την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης επέλεξε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων για να βραβεύσει τρία μέλη της που διακρίθηκαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...