Ένας Λαρισαίος ενώ έκανε τις διακοπές του, την ώρα του ύπνου έσκασε το κινητό το οποίο είχε βάλει για φόρτιση. Για τον κ. Μάριο Μιχαλόπουλο ήταν τρομακτική εμπειρία αυτή που έζησε στην Πάργα. Ενώ έκανε τις διακοπές του στην περιοχή και βρισκόταν στο δωμάτιο που ενοικίαζε έβαλε λίγο πριν πέσει για ύπνο smartophone του μάρκας xiaomi να φορτίσει σε διπλανό τραπεζάκι.

Περισσότερα...

Η αναβάθμιση του αερολιμένα Ιωαννίνων συνεχίζεται, καθώς στο χώρο του λειτουργεί πλέον Γραφείο Πληροφοριών, που επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με σκοπό την πληρέστερη τουριστική ενημέρωση των επιβατών που ταξιδεύουν στην Ήπειρο.

Περισσότερα...

Άγνωστη παραμένει η τύχη της Εγνατίας Οδού καθώς εδώ και χρόνια έχει ανοίξει ο δρόμος της… αξιοποίησης μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, της παραχώρησης δηλαδή σε ιδιώτες. Τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι η διαδικασία έχει παγώσει χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει καμία ανακοίνωση είτε από το Υπουργείο Υποδομών είτε από την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ. Η παραχώρηση της Εγνατίας είναι απολύτως συνυφασμένη με τους σταθμούς διοδίων αλλά και τα πλευρικά διόδια που θα συμπληρώσουν το παζλ ώστε το πακέτο να γίνει πιο ελκυστικό!

Περισσότερα...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ- Περισσότερο από ένα μέτρο έπεσε η στάθμη της λίμνης των Ιωαννίνων λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας. Μάλιστα αν οι καιρικές συνθήκες συνεχιστούν ίδιες τότε η στάθμη θα πέσει ακόμη περισσότερο καθώς και οι ανάγκες για την άρδευση αυξάνονται. Παρότι λοιπόν στην Παμβώτιδα αποκαλύπτονται τα βράχια και σχηματίζονται μικρές παραλίες η καθαρότητα των νερών είναι εμφανής καθώς απουσιάζει το φυτοπλαγκτόν αλλά και οι αφροί που συχνά κάλυπταν μεγάλο μέρος στην επιφάνεια της λίμνης. Η πτώση της στάθμης χαρίζει σπάνιες εικόνες που μπορεί ο καθένας με λίγη παρατηρητικότητα να καταγράψει.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...