Χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» κατασχέθηκαν στο παζάρι της Παραμυθιάς μετά από ελέγχους για την πάταξη του παρεμπορίου που πραγματοποιήθηκαν υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι τα κλιμάκια ελέγχου εντόπισαν πρέσες και στάμπες με εμπορικά σήματα, γεγονός που δείχνει ότι είχε στηθεί επί τόπου επιχείρηση «βάφτισης» προϊόντων.

Περισσότερα...

Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια των τελευταίων ετών, το οποίο πέρα από εκατοντάδες διακεκριμένους επιστήμονες φέρνει και πάνω από τρεις χιλιάδες επισκέπτες θα φιλοξενήσουν τα Γιάννινα τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πρόκειται για το 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο που θεωρείται και είναι το κορυφαίο επιστημονικό συνέδριο της χώρας. Βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Αθηνών και έρχεται σε περιφερειακή πόλη. Κι αυτό οφείλεται σε ανθρώπους που δούλεψαν μεθοδικά τους προηγούμενους μήνες όπως είναι ο πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρίας Γιάννης Γουδέβενος, ο πρώην πρόεδρος Στέφανος Φούσας και ο Καθηγητής Παθολογίας και δήμαρχος πλέον Μωυσής Ελισάφ.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ- Στο Φαράγγι του Σκορδιλίου, στα Καβάσιλα Κόνιτσας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι με ερπυστριοφόρο σκαπτικό μηχάνημα και ειδικό εξοπλισμό προχωρούσαν σε εργασίες αναζήτησης κάποιου κρυμμένου θησαυρού! Σκοπός τους ήταν η ανεύρεση αρχαίων και πολύτιμων αντικειμένων καθώς και χρυσών νομισμάτων. Σε βάρος του ενός εκ των δραστών εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση και κλοπής 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...