Ο ρυθμός των νεκρών στην Ιταλία αυξάνεται, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα  είναι εκατοντάδες και όλοι πλέον παρακολουθούν την «επέλαση» του κορωνοϊού στην Ευρώπη. Επιβεβαιωμένα κρούσματα μετρούν ήδη η Αυστρία, η Ελβετία και η Κροατία. Η γειτονική Αλβανία που έχει καθημερινές επαφές και σχέσεις με την Ιταλία προχωρά σε λήψη έκτακτων μέτρων όμως οι υποδομές υγείας της χώρας είναι σίγουρο ότι δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε μία τέτοια κατάσταση. Η Ελληνική Κυβέρνηση με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα.

Περισσότερα...

Διακριβώθηκε, μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών σε περιοχές των Νομών Ιωαννίνων, Άρτας, Τρικάλων και Κοζάνης.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ - Και οι αφίξεις από την Ιταλία συνεχίζονται… Δεκάδες μαθητές από σχολεία της Βόρειας Ελλάδας διέκοψαν τις εκδρομές τους και από το πρωί καταφτάνουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Το μεσημέρι επέστρεψαν και αρκετοί εκδρομείς, κυρίως από την Ήπειρο όπου τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στην Ιταλία, κατά βάση στη Βενετία που αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τις ημέρες της Αποκριάς. Όταν ξεκίνησαν για τις εκδρομές τίποτα δεν προμήνυε τις δύσκολες ώρες που θα περνούσαν. Μεγάλες πόλεις της Ιταλίας έχουν ερημώσει, σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει ενώ στα φαρμακεία δεν υπάρχει μάσκα ούτε για δείγμα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...