Η λειτουργία των επτά  Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που έχουν κατασκευαστεί από την ΕΛΕΠΑΠ διασφαλίζεται για δύο χρόνια, χάρη στη χρηματοδότηση που θα γίνει από το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020». Τη σχετική απόφαση ένταξης της πράξης στο Ε.Π. και στον Άξονας Προτεραιότητας:   Ανάπτυξη Δυναμικού, Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση Διακρίσεων, με προϋπολογισμό 1.430.800 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Περισσότερα...

Η ΕΜΥ δίνει τις προβλέψεις της για το πώς θα εξελιχθεί ο καιρός ανά ημέρα μέχρι και την Πέμπτη, και τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου αναμένονται και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Έτσι, μετά το κύμα κακοκαιρίας που επηρέασε σχεδόν όλη τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες, με μια μικρή «αναλαμπή», για το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, από την Κυριακή το απόγευμα θα έχουμε επιδείνωση του καιρού, αρχικά από τα δυτικά αλλά στη συνέχεια και σε ολόκληρη τη χώρα, ιδίως τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Στο σχηματισμό δικογραφίας με την προβλεπόμενη διαδικασία, σε βάρος ενός ατόμου προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ μετά τον εντοπισμό μίας αυτοσχέδιας παγίδας για τον εγκλωβισμό τριχωτών θηραμάτων.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (21-11-2019) το βράδυ, σε χωριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας, οκτώ  ημεδαποί (επτά άνδρες και μία γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Περισσότερα...

Επίσκεψη στη Μονάδα του βουλευτή Γιώργου Αμυρά

Σε κανονική λειτουργία μπαίνει σιγά σιγά το Πολυδύναμο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Στους χώρους της Μονάδας Σωματικής Αποτοξίνωσης επισκέφθηκε την Πέμπτη ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...