Άκτιο, Πρέβεζα, Γιάννινα… Λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι τα μαχητικά της ελληνικής αεροπορίας έσκισαν τους ουρανούς τιμώντας με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Την διπλή γιορτή του Ελληνισμού. Ένας εορτασμός που γίνεται σε πρωτόγνωρες συνθήκες καθώς η χώρα δίνει την μάχη του κορωνοιού και χαρακτηρίζεται από την ματαίωση των παρελάσεων και όλων των εκδηλώσεων. Η Πολεμική Αεροπορία όμως από τους αιθέρες ήταν παρούσα σε πολλές περιοχές της χώρας, θυμίζοντας και τις θυσίες εκείνων που σήκωσαν το λάβαρο της Επανάστασης και το καθήκον που έχει σήμερα η χώρα…

Περισσότερα...

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το τελευταίο διάστημα καταγγέλλονται από πολίτες πολλές περιπτώσεις παραβίασης λογαριασμών σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια εξαπάτηση των υπόλοιπων επαφών του λογαριασμού με απατηλά μηνύματα από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα...

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας κατέπλευσε στις τρεις το μεσημέρι περίπου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο που είχε αποπλεύσει από την Ανκόνα και αποβίβασε κυρίως Έλληνες φοιτητές αλλά και εργαζόμενους που επαναπατρίζονται.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...