Ο Αλέξανδρος Λάμπρου εξελέγη πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Ηπείρου και ο Γιάννης Λυκοτραφίτης πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κατά την διαδικασία συγκρότησης οργάνων που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότερα...

Και να που η Ήπειρος ταξιδεύει στις μεγάλες οθόνες της Ινδίας. Το Bollywood πριν από δύο χρόνια ανακάλυψε τα χιονισμένα τοπία του Ζαγορίου, τις μοναδικές κολυμπήθρες στο Πάπιγκο, την πολύχρωμη Πάργα και τα μαγευτικά τοπία στα Σύβοτα. Όλα αυτά όπως κι άλλα τοπία της Ελλάδας αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό για τα γυρίσματα ενός θρίλερ με τον τίτλο Mushkil. Και κάπως έτσι η Ήπειρος βρέθηκε να ταξιδεύει σε τόπους μακρινούς… Τα τοπία αυτά άλλωστε είναι που αποσπούν τις καλύτερες κριτικές εδώ και λίγο καιρό που προβάλλεται η ταινία, δείχνοντας ότι η καλύτερη προβολή και διαφήμιση για έναν τόπο είναι ο κινηματογράφος!

Περισσότερα...

-Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναζητά κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την Ελλάδα

Με το πρόγραμμα HELIOS μπορείς να νοικιάσεις το σπίτι σου σε αναγνωρισμένους πρόσφυγες, που θα λαμβάνουν επιδότηση ενοικίου από το πρόγραμμα.

Περισσότερα...

Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, προπονητή της Μακάμπι και τον μπασκετικό θρύλο της ομάδας Ντορόν Τζαμσί συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ στο πλαίσιο της Διεθνούς τουριστικής έκθεσης που γίνεται στο Τελ Αβίβ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...