Μία σοβαρή καταγγελία για καθηγητή του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κάνει η «αυτόνομη συνέλευση φοιτητών» καλώντας όλους από αποχή στην εξέταση του μαθήματός του την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Με πολλές αιχμές εναντίον της Δημοτικής Αρχής έγινε η κοπή της πίτας της παράταξης «Ιωάννινα 2023» ενώ παρότι πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα η κ. Καλογιάννη αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ομιλίας της στις συζητήσεις του καλοκαιριού για πιθανή συνεργασία με την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ.

Περισσότερα...

Τα μνημόνια έφυγαν αλλά τα καλοριφέρ δεν άναψαν. Οι συνέπειες άλλωστε της δεκαετούς οικονομικής κρίσης είναι εδώ. Τα νοικοκυριά εξακολουθούν να είναι αντιμέτωπα με τα πενιχρά έσοδα και τις πολύ μεγάλες υποχρεώσεις. Η θέρμανση ήταν ένα από τα μεγάλα θύματα των μνημονιακών χρόνων και η τιμή του πετρελαίου εξακολουθεί να το καθιστά είδος πολυτελείας! Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης που έχει παγιωθεί είναι η ανθυγιεινή πρωτιά που καταγράφει το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την αιθαλομίχλη, η παρουσία της οποίας γίνεται μόνιμη κατά τους χειμερινούς μήνες.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...