Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την προσφορά της σε μάσκες FFP2, προς το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων αλλά και προς τον τομέα Δολιανών.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ- Χωρίς κανένα μέτρο ή μέσο προστασίας μεταφέρθηκαν στον Έβρο 150 στρατιώτες από τα Γιάννινα, το Καλπάκι και την Άρτα. Μάλιστα, εν μέσω της πανδημίας, υποχρεώθηκαν να ταξιδέψουν επί πολλές ώρες στοιβαγμένοι στα λεωφορεία! Χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια, χωρίς κανένα απολυμαντικό! Τα λεωφορεία είναι υπερπλήρη, καθώς οι αρμόδιοι φαίνεται ότι ξέχασαν όλες τις οδηγίες που ισχύουν από την έναρξη της επιδημίας και μέχρι σήμερα. Οι εικόνες που έστειλαν στρατεύσιμοι της Ηπείρου από τα λεωφορεία που τους μετέφεραν στον Έβρο είναι ενδεικτικές της κατάστασης και αποκαλυπτικές της αδιαφορίας για την προστασία των νέων…

Περισσότερα...

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού. Η καθημερινότητα όλων έχει διαταραχθεί χωρίς κανείς να είναι σε θέση να εκτιμήσει το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την επιστροφή στην κανονικότητα. Το πιο αυστηρό μέτρο, αυτό της απαγόρευσης των μετακινήσεων ή της μετακίνησης για πολύ συγκεκριμένους λόγους είναι σε ισχύ εδώ και μερικές ημέρες.. Και όσοι ονειρευόταν Πασχαλινή έξοδο ήδη αναθεωρούν όνειρα και σχέδια… Τα ξενοδοχεία έχουν αναστείλει την λειτουργία τους μέχρι το τέλος Απριλίου όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα Airbnb.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...