Σε πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία προβλέπει άδειες ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους καθώς και άλλες ρυθμίσεις προχωρά η Κυβέρνηση. Τις ανακοινώσεις έκανε στην τακτική ενημέρωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψεις κι άλλων μέτρων. Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας. Το θέμα οικονομικής ενίσχυσης θα εξεταστεί περαιτέρω καθώς η χώρα ζητά ευελιξία και από τους θεσμούς.

Περισσότερα...

Ανατροπές σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε σχολεία και πανεπιστήμια φέρνει η εξάπλωση του κοροναϊού καθώς η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς, μετάθεσης των πανελλαδικών αλλά και ματαίωσης των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Περισσότερα...

Με διάγγελμα που θα απευθύνει την Τετάρτη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών. Ο επικίνδυνος ιός έχει σημάνει συναγερμό σε όλη την Ευρώπη. Η Ιταλία έχει τεθεί σε άτυπη καραντίνα γεγονός που εντείνει την ανησυχία. Ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις αμέσως μόλις επιστρέψει από την Αυστρία και τα μέτρα αναμένεται να είναι καθολικά και πιο αυστηρά σε σχέση με όσα έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή.

Περισσότερα...

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος και τους διευθυντές της Παθολογικής, της Παιδιατρικής Κλινικής και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...