Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο επιτελείο του Πρωθυπουργού αλλά και στον γαλάζιο μηχανισμό των Ιωαννίνων για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννινα.  Οι πληροφορίες που Epiruspost επιβεβαιώνονται πλήρως  καθώς ο χρόνος της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε. Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην περιοχή την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να έχει συναντήσεις με τις αρχές του Νομού και με εκπροσώπους των τοπικών φορέων. Το πλήρες πρόγραμμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στο επόμενο διήμερο.

Περισσότερα...

- Όσα ειπώθηκαν από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή στη Βουλή - Δύο ειδήσεις για το μέλλον της Εγνατίας Οδού και τα διόδια έδωσε η συζήτηση που έγινε στην Επιτροπή της Βουλής με αφορμή την τοποθέτηση νέου Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στην Εγνατία ΑΕ. Η πρώτη είναι ότι η παραχώρηση του μεγαλύτερου οδικού άξονα της χώρας σε ιδιώτες θα προχωρήσει, παρά τις δυσκολίες του διαγωνισμού και η δεύτερη ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το σύστημα με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού διοδίου και τον χιλιομετρικό υπολογισμό, ώστε να γίνει δικαιότερο!

Περισσότερα...

Εκρηκτικές είναι οι διαστάσεις που λαμβάνει το προσφυγικό με την κυβέρνηση να επιχειρεί αποσυμφόρηση των νησιών με την μεταφορά στην ενδοχώρα. Τις τελευταίες ημέρες στα Κέντρα Φιλοξενίας της Ηπείρου μεταφέρθηκαν 250 άτομα από την Μόρια, ενώ γίνεται προσπάθεια να βρεθούν επιπλέον θέσεις για νέα μεταφορά προσφύγων και μεταναστών. Η κυβέρνηση προωθεί την κατασκευή δύο νέων κέντρων φιλοξενίας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό που θα λειτουργήσουν ενώ την ίδια ώρα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος απευθύνει έκκληση αλληλεγγύης!

Περισσότερα...

Το ενδιαφέρον της GMR, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της Ινδίας για την εξαγορά των 23 αεροδρομίων της χώρας, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων αποκαλύπτει το ypodomes, επικαλούμενο μάλιστα πηγές της ίδιας της εταιρείας. Τονίζει ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και οι Ινδοί αναμένουν τα έγγραφα προκειμένου να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ypodomes, πριν από περίπου ένα μήνα, αντιπροσωπεία της GMR επισκέφθηκε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...