Μία δήλωση που χωρά πολλές ερμηνείες καθώς αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταφοράς των απορριμμάτων της Κέρκυρας στην Ήπειρο.

Περισσότερα...

Οριστική λύση στο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων για ολόκληρη την χώρα μέσα σε μία τετραετία υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Μονάδα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων στο Ελευθεροχώρι του Δήμου Δωδώνης. Ο Πρωθυπουργός έφθασε στις 10:30 της Τρίτης στη μονάδα, όπου τον υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι, οι τοπικοί βουλευτές και παράγοντες της περιοχής. Συνοδευόταν από τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Περισσότερα...

Τις περιοδείες του στις περιφέρειες της χώρας συνεχίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο -όπως τονίζεται- την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιφέρειας και την προβολή καλών πρακτικών. Στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφθεί την Τρίτη την Ήπειρο. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού ανακοινώθηκε και επίσημα χωρίς να έχει διαφοροποιήσεις από όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες. Το πιο σημαντικό στοιχείο της επίσκεψης είναι στήριξη του αιτήματος για ένταξη των Ζαγοροχωρίων στον Κατάλογο των Πολιτιστικών Τοπίων της UNESCO. Μάλιστα ο σχετικός φάκελος αναμένεται να κατατεθεί το 2021.

Περισσότερα...

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ. που υπογράφει ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας.

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ) πραγματοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζόμενων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...