Με τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε ο Σταύρος Καλογιάννης και συζήτησαν όλα τα θέματα του Νομού Ιωαννίνων που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου, εν όψει της επίσκεψης του Υπουργού στα Ιωάννινα. Ειδικότερα:

Περισσότερα...

Ένα σημαντικό αίτημα, αίτημα καίριας σημασίας για την μεταλυκειακή Εκπαίδευση και ένταξη στην αγορά εργασίας, συζήτησε διεξοδικά θέτοντας κάθε πτυχή του για την τελική υλοποίηση η Βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη, αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργο Βούτσινο.

Περισσότερα...

Η συζήτηση των τεσσάρων συμβάσεων για την έρευνα υδρογονανθράκων ολοκληρώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής αλλά η ψηφοφορία θα γίνει την Πέμπτη, καθώς το ΚΚΕ κατέθεσε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας.

Περισσότερα...

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα και πλέον θέματα που ταλανίζουν τους Στρατιωτικούς της Ηπείρου θέτει ενώπιον του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς με Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς τον αρμόδιο υπουργό Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

Περισσότερα...

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) η κυβέρνηση καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ. «Εν μια νυκτί, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η κυβέρνηση επιχειρεί να καταργήσει τον αυτοδιοίκητο χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ, ο οποίος επί 37 χρόνια βρίσκεται στον πυρήνα της υποδειγματικής λειτουργίας του», σημειώνει το Κέντρο σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...