Η νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη ΔΕΥΑΙ που λειτουργεί ακόμη με την παλιά σύνθεση, προκαλεί την αντίδραση του Άρη Μπαρτζώκα που έχει οριστεί νέος πρόεδρος.

Περισσότερα...

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 27 ετών συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργίας.

Περισσότερα...

Στην ακύρωση του διαγωνισμού για τα LED προχώρησε κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών καθώς στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να καλύψει το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης της πόλης και των δημοτικών κοινοτήτων αξιοποιώντας ιδιωτικά κεφάλαια ή κοινοτικά κονδύλια. Η επιλογή αυτή βρήκε απέναντί της τους εκπροσώπους των παρατάξεων του Θωμά Μπέγκα και της Τατιάνας Καλογιάννη, οι οποίες έδωσαν συνέχεια στην αντιπαράθεση και με ανακοινώσεις που εξέδωσαν. Η σημερινή δημοτική αρχή θεωρώντας ότι το έργο που είχε δρομολογηθεί μετά τις εκλογές είναι πολύ μικρό για τις ανάγκες της πόλης και ότι δεν θα πρέπει να διατεθούν ποσά από τα ανταποδοτικά είχε προαναγγείλει τις αποφάσεις της από τις αρχές Αυγούστου.

Περισσότερα...

Την απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ για την τοποθέτηση του Άρη Μπαρτζώκα στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΙ αμφισβητεί ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάκης Χρυσοστόμου.

Περισσότερα...

Με αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα Leader της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. (Π.Ε. Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας), δύο πράξεις, που αφορούν παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...