Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα όπου η συναίνεση και η αλληλοεκτίμηση περίσσευε  πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου. Μετά από πέντε χρόνια ο κύκλος του κλείνει για να ανοίξει ένας καινούριος με τον Αλέκο Καχριμάνη να παραμένει στη θέση του αλλά με πολλά πρόσωπα να αλλάζουν. Στο κλείσιμο του κύκλου αυτού λοιπόν ο Πρόεδρος του σώματος και οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων έκαναν έναν μικρό απολογισμό αναγνωρίζοντας αφενός ότι έγινε έργο στην περιοχή και αφετέρου επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη συνεργασία όλων των παρατάξεων.

Περισσότερα...

Ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της νέας δημοτικής αρχής Γιάννης Τσίμαρης, υπογράφει την πρώτη πρόσκληση για την… πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου!

Περισσότερα...

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου με την οποία ανοίγει η νέα περίοδος μετά τις εκλογές του Μαίου και την ορκωμοσία.

Περισσότερα...

Εγγράφως και μετά από την σύγκλιση της δημοτικής του ομάδας απάντησε ο Θωμάς Μπέγκας στην επιστολή του Μωυσή Ελισάφ στο πλαίσιο της διερεύνησης της δυνατότητας συνεργασίας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...