Με τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Μάκη Κιάμο επικοινώνησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με αφορμή την διεκδίκηση του Ζαππείου από ιδιωτική εταιρία.

Περισσότερα...

Την  υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου για το τμήμα του οδικού άξονα από το Ζωτικό μέχρι την Μπεστιά αναμένει η Περιφέρεια Ηπείρου ώστε το έργο να περάσει στην φάση της υλοποίησης.

Περισσότερα...

Δύο προτάσεις και εννέα ερωτήματα για το μεταναστευτικό καταθέτει με επιστολή του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος.

Περισσότερα...

Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε προσλήψεις συμβασιούχων, δίμηνης και οκτάμηνης διάρκειας προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στην καθαριότητα και να αντιμετωπιστούν τα οξύτατα προβλήματα της πόλης. Δεν πρόκειται για μία ριζική λύση, αλλά για μία λύση ανάγκης που προέκυψε μετά την απόρριψη της πρότασης για την ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής των δημοτικών ενοτήτων σε Παμβώτιδα, Ανατολή, Μπιζάνι και Πέραμα. Η συζήτηση αυτή την φορά διεξήχθη χωρίς ένταση αλλά αρκετές φορές οι τόνοι ανέβηκαν.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...