Οι προοπτικές και οι δυνατότητες της Περιφέρειας Ηπείρου για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη  σε συνάντηση που είχαν στο Διοικητήριο της Περιφέρειας.

Περισσότερα...

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας περιφερειακής συμβούλου κ. Αγνής Νάκου –Δασούλα και εξέλεξε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Προεδρείου του.

Περισσότερα...

Τους τέσσερις χωρικούς και τους έξι θεματικούς αντιπεριφερειάρχες όρισε με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης. Το σχήμα δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις καθώς διατηρούνται στις θέσεις των χωρικών οι Βασίλης Ψαθάς, Θωμάς Πιτούλης και Στράτος Ιωάννου και το σχήμα συμπληρώνεται με τον Κώστα Σαριάβα για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Για τους θεματικούς φαίνεται  ότι ακολουθεί την… συνταγή της προηγούμενης θητείας ξεκινώντας τις επιλογές με βάση την σταυροδοσία των εκλογών του Μαΐου.

Περισσότερα...

Διαφάνεια, συνεργασία, συνεχής επικοινωνία με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων, εξαντλητικός διάλογος… Με αυτές τις αρχές, όπως τις περιέγραψε ο Μωυσής Ελισάφ θα πορευτεί η δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο.  Η νέα δημοτική περίοδος άνοιξε με την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Προεδρείου και μελών της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.  Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Γιάννης Τσίμαρης πλειοψηφών σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής ο οποίος καλωσόρισε όλους τους συναδέλφους του εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι το σώμα έχει τη γνώση, την ικανότητα, τη θέληση και την διάθεση να δουλέψει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...