Υπέρ της διατήρησης του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ και της ενίσχυσης των επιστημονικών δράσεων του τάχθηκαν όλες οι παρατάξεις στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου.

Περισσότερα...

Έκκληση προς τους δημότες και τους επιχειρηματίες των Ιωαννίνων απηύθυνε  ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ζητώντας να μην βγάζουν τα απορρίμματα τους και κυρίως να μην αφήνουν σκουπίδια πάνω στα πεζοδρόμια και έξω από τους κάδους.

Περισσότερα...

Με την αξιοποίηση ιδιωτικών κεφαλαίων και με στόχο την κάλυψη της έκτασης του δήμου θα προχωρήσει η αντικατάσταση του οδοφωτισμού και του φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Ιωαννιτών. Το πρώτο βήμα έγινε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το μεσημέρι της Δευτέρας και αναμένεται πλέον να οριστικοποιηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση. Σ’ αυτή την φάση και για την ωρίμανση του έργου ο Δήμος θα αξιοποιήσει τον μηχανισμό ELENA που ήδη τρέχει ανάλογα έργα για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Περισσότερα...

Οδικά έργα στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου  με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 2, 5 εκ. ευρώ προωθούνται προς υλοποίηση με σημερινές αποφάσεις που έλαβε, μεταξύ άλλων,  η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε με την Προεδρία του Περιφερειάρχη  κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...