Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Δημοτικής Αρχής εξαπολύει η παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη, μετά την καταψήφιση της εισήγησης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου και με αντικείμενο την ενεργειακή αναβάθμιση.

Περισσότερα...

Τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε την πρόταση προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου για την ενεργειακή αναβάθμιση στο Δήμο Ιωαννιτών, αναλύει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ενότητα Πολιτών» του Θωμά Μπέγκα.

Περισσότερα...

Έκτακτη επιχορήγηση των 332 δήμων της χώρας, με συνολικό ποσό 75 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επιπλέον δαπάνες και μείωση εσόδων που προκλήθηκαν λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19.

Περισσότερα...

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ο συνασπισμός των οποίων οδήγησε σε καταψήφιση του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης εξαπέλυσε ο Δήμαρχος αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων που συμπράττουν στο σχήμα της Δημοτικής Αρχής. Το θέμα αποτέλεσε το κυρίαρχο στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τελικά συγκέντρωσε 22 θετικές ψήφους καθώς υπέρ της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου ψήφισαν ο Φίλιππος Ευαγγέλου από την παράταξη «Ιωάννινα 2023» και ο ανεξάρτητος Φίλιππος Τσουμάνης. Άλλοι 23 δημοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν κι έτσι δεν εγκρίθηκε.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...