Την σύμπραξη παρατάξεων και ανεξάρτητων συμβούλων στο Δήμο Ιωαννιτών σχολιάζει η παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση, τονίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να κατατεθεί το κοινό πρόγραμμα για το οποίο προέκυψε η σύγκλιση.

Περισσότερα...

Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια Ηπείρου, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Μάνου Κονσόλα, του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη,  του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στράτου Ιωάννου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Περισσότερα...

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου καθαρίζοντας, ευπρεπίζοντας και κόβοντας χόρτα με απόλυτη προτεραιότητα στα σχολικά συγκροτήματα και στους χώρους πέριξ αυτών.

Περισσότερα...

Στον ορισμό των εννέα αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Το σχήμα που θα διοικήσει το Δήμο είναι αποτέλεσμα των συμπράξεων και των συνεργασιών με παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους. Στο πλαίσιο αυτό την Προεδρία της ΔΕΥΑΙ όπως ήδη είχε γίνει γνωστό αναλαμβάνει ο Άρης Μπαρτζώκας. Με την ανακοίνωση των αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ δίνει και σύνθημα για δουλειά ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της πόλης και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...