Στην ακύρωση του διαγωνισμού για τα LED προχώρησε κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών καθώς στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να καλύψει το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης της πόλης και των δημοτικών κοινοτήτων αξιοποιώντας ιδιωτικά κεφάλαια ή κοινοτικά κονδύλια. Η επιλογή αυτή βρήκε απέναντί της τους εκπροσώπους των παρατάξεων του Θωμά Μπέγκα και της Τατιάνας Καλογιάννη, οι οποίες έδωσαν συνέχεια στην αντιπαράθεση και με ανακοινώσεις που εξέδωσαν. Η σημερινή δημοτική αρχή θεωρώντας ότι το έργο που είχε δρομολογηθεί μετά τις εκλογές είναι πολύ μικρό για τις ανάγκες της πόλης και ότι δεν θα πρέπει να διατεθούν ποσά από τα ανταποδοτικά είχε προαναγγείλει τις αποφάσεις της από τις αρχές Αυγούστου.

Περισσότερα...

Με αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα Leader της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. (Π.Ε. Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας), δύο πράξεις, που αφορούν παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα.

Περισσότερα...

Συνολική λύση για την αντικατάσταση των λαμπτήρων σε όλη την έκταση του Δήμου θα αναζητήσει η δημοτική αρχή, όπως προκύπτει από την δήλωση που έκανε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Περισσότερα...

Οι σωροί ζωικών και πτηνοτροφικών αποβλήτων περιμετρικά της λίμνης αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες εστίες ρύπανσης της Παμβώτιδας. Το πρόβλημα, αυτό το διάστημα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις καθώς έχουν καταμετρηθεί από τους ελέγχους του Φορέα Διαχείρισης πάνω από 45 σωροί αποβλήτων, κυρίως στο νότιο τμήμα του λεκανοπεδίου. Εξ αιτίας αυτής της κατάστασης ο Πρόεδρος του Φορέα Φίλιππας Φίλιος και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Γοργόλης κατέφυγαν στις εισαγγελικές αρχές ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να κινητοποιηθούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Περισσότερα...

Στην φάση της κατασκευής περνά πλέον ένα σημαντικό έργο για την Ηγουμενίτσα. Ο λόγος για την είσοδο της πόλης για την οποία ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης υπέγραψε την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...