Τρικυμιώδης ήταν η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς είχε αποκαλυπτικές απαντήσεις, σφοδρές αντιδράσεις και απειλές για προσφυγές στη Δικαιοσύνη. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη ωστόσο αποτελεί μία απ’ αυτές που μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι πιο ζωηρές! Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς ήταν ο πρωταγωνιστής και όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησε να τοποθετηθεί επί προσωπικού. Πριν από μερικές ημέρες άλλωστε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άρτας Στάθης Νάνος τον είχε εγκαλέσει για τους χειρισμούς στο ζήτημα της πανδημίας του Covid-19 και είχε ζητήσει την παραίτησή του υποστηρίζοντας ότι δεν κατάφερε να χειριστεί το θέμα κρουσμάτων χωρίς να συνδεθεί το όνομα μιας επιχείρησης με τον κορωνοιό.

Περισσότερα...

Τηλεδιάσκεψη με τον αρμόδιο υφυπουργό προσέλκυσης διεθνών επενδύσεων Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ως συνέχεια της πετυχημένης παρουσίασης στο Forum Ελληνογερμανικής συνεργασίας στο Βερολίνο  που είχε γίνει στις αρχές Μαρτίου με την συμμετοχή ελληνικών και γερμανικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας των Ιωαννίνων με σκοπό την προσέλκυση και άλλων εταιρειών. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν συντονισμένα από την Περιφέρεια με την υποστήριξη του Υπουργείου με σκοπό να προβληθεί η επιτυχημένη προσέλκυση των ήδη υφιστάμενων εταιρειών για να καταστεί  δυνατή η «υποδοχή» νέων εταιρειών. 

Περισσότερα...

Κριτική στη Δημοτική Αρχή ασκεί με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ιωάννινα 2023» αυτή την φορά για την δέσμη μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας και για την διάθεση κοινόχρηστων χώρων ώστε να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα.

Περισσότερα...

Συνεχίζεται η διαδικασία έκδοσης αδειών για χρήση κοινόχρηστων χώρων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που πρόσφατα εκδόθηκαν.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...