Το πλάνο ανάπτυξης του Κέντρου Υψηλής Τεχνολογίας  ανέλυσε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης - παρουσία του Υφυπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου κ. Νίκου Παπαθανάση-  στα στελέχη της εταιρίας TEAM VIEWER Stefan Gaiser (Διευθυντή Οικονομικών), Dr. Mike Eissele (Δ/ντη Τεχνολογίας) και Philipp Deutscher με τα οποία συναντήθηκε στο Γραφείο του.

Περισσότερα...

Την βούληση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς την διαδικασία χωροθέτησης και αδειοδότησης υδατοδρομίου στην Παμβώτιδα αποτυπώνει η απόφαση της για την ανάθεση των σχετικών μελετών.

Περισσότερα...

Μία σειρά σημαντικών συναντήσεων με εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών, τουριστικούς παράγοντες, διπλωμάτες και άλλους είχε στην Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Περισσότερα...

Αντιμέτωποι με το αυξημένο κόστος στη διαχείριση των απορριμμάτων που επιφέρει η λειτουργία του εργοστασίου βρίσκονται ήδη αρκετοί δήμοι στην Ήπειρο. Το γεγονός αυτό αποτυπώνει την έλλειψη προετοιμασίας των ίδιων καθώς οι αναπροσαρμογές ήταν γνωστές εδώ και μία πενταετία περίπου και παράλληλα δείχνει ότι το πρόβλημα το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει εντονότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες οφειλές προς το εργοστάσιο έχουν αρκετοί δήμοι της Ηπείρου ενώ οκτώ από το σύνολο των δεκαοκτώ έχουν οφειλές και προς την ΔΕΗ, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει παρακράτηση από τα ανταποδοτικά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...