Το γεγονός ότι, τα Γιάννινα παρουσιάζουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον αλλά παράλληλα έχουν αυξημένη συνεδριακή και επιχειρηματική κίνηση, ήταν αυτό που οδήγησε την Sky Express να τα συμπεριλάβει στους προορισμούς της. Οι πτήσεις από τη νέα αεροπορική εταιρία ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου. Η υπεύθυνη πωλήσεων της Sky Καρμέλια Ρούσσου επισκέφθηκε τα Γιάννινα όπου είχε σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους των ταξιδιωτικών γραφείων, τον Αερολιμενάρχη και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθη Σιούτη.

Περισσότερα...

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκρ. Φάμελλου παρατάθηκε για δύο χρόνια, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 η χρονική διάρκεια ισχύος της προηγούμενης απόφασης (αριθμ. 135500/2541/1-9-2013 ΦΕΚ 2293/Β΄/2013) που ρυθμίζει την άσκηση θήρας στον Αμβρακικό.

Περισσότερα...

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο 66χρονος που τραυματίστηκε μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε μονοκατοικία, στην διασταύρωση των οδών Ολυμπιάδος και Μοσχοπόλεως στα Γιάννινα. Ο άνδρας φέρει βαρύτατα τραύματα στο σώμα του, κυρίως στον θώρακα και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η έκρηξη που ξεσήκωσε ολόκληρη την γειτονιά, σημειώθηκε στις δέκα και μισή περίπου το πρωί της Κυριακής, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στην εκκλησία, για την κυριακάτικη λειτουργία.

Περισσότερα...

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος του 33χρονου ο οποίος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής στα νερά του Αράχθου. Ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ολοκλήρωσε την νεκροψία- νεκροτομή και σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν ο θάνατος του νέου είναι αποτέλεσμα πνιγμού στα νερά του ποταμού. Τα τραύματα και οι κακώσεις που έφερε, αποτέλεσμα της πτώσης και της παράσυρσης, ήταν επιφανειακά ενώ δεν ανέκυψε κανένα παθολογικό αίτιο.

Περισσότερα...

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, περιμένοντας το Νίκο Γκόντα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του. Ο πρώην δήμαρχος, τους κρατά όλους σε αναμονή, χωρίς να αποκαλύπτει προς το παρόν αν είναι στις προθέσεις του να ηγηθεί και πάλι ψηφοδελτίου ή να αποσυρθεί από τον στίβο της αυτοδιοίκησης. Η στάση αυτή έχει ενοχλήσει ακόμη και τους Δημοτικούς Συμβούλους του καθώς και προς αυτούς αποφεύγει να ξεκαθαρίσει τον σχεδιασμό του.

Περισσότερα...