Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην Πρωτόπαππα Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Συμβουλές προς τους πολίτες εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Περισσότερα...

Τραγωδία που δεν έχει προηγούμενο είναι αυτή που γράφηκε στο χωριό Κουκουλιοί Σουλίου. Τραγωδία με πρωταγωνιστές δύο φίλους και συγχωριανούς. Ο ένας είναι πλέον νεκρός και ο άλλος έχει συλληφθεί από την αστυνομία, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο 64χρονος, στις δώδεκα το μεσημέρι περίπου ζήτησε την βοήθεια του 53χρονου φίλου και γείτονά του προκειμένου να θανατώσουν ένα μοσχάρι στο στάβλο που διατηρούσε. Συνήθιζε να ζητά την βοήθειά του κάθε φορά που ήθελε κάτι ανάλογο. Ο ιδιοκτήτης του στάβλου έδωσε στον φίλο του το κυνηγετικό όπλο, προκειμένου να πυροβολήσει και θανατώσει στο μοσχάρι.

Περισσότερα...

Έργα με το… καλημέρα της νέας χρονιάς εξαγγέλλει ο Δήμος Ιωαννιτών. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το… μπαράζ του τελευταίου διαστήματος ανάβοντας για τα καλά τις προεκλογικές μηχανές!

Περισσότερα...

Ισχυρό μπουρίνι, με καταιγίδα και σφοδρούς ανέμους σάρωσε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί την παραλιακή ζώνη στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, χτυπώντας με μεγαλύτερη ένταση την παραλία στο Κανάλι.

Περισσότερα...