Έντεκα δήμοι της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Ιωαννιτών, υπογράφουν πρωτόκολλο συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη πολιτικών και εργαλείων ένταξης προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.

Περισσότερα...

Πράσινο φως πήρε από την Κομισιόν η κατασκευή του νότιου τμήματος του Ε-65. Πρόκειται για το τμήμα Λαμία Ξυνιάδα, μήκους τριάντα χιλιομέτρων περίπου, το οποίο θα κατασκευαστεί με κοινοτικούς πόρους.

Περισσότερα...

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από ανθοπωλείο στα Ιωάννινα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 31 και 33 ετών.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ - Τμήμα από την οροφή αποκολλήθηκε... Και κατέληξε ανάμεσα στα θρανία της σχολικής αίθουσας! Τα προβλήματα στο 1ο Λύκειο Ιωαννίνων, όπως φαίνεται συνεχίζονται και φέτος και παραμένουν σοβαρά! Χθες από θαύμα αποφεύχθηκαν τραυματισμοί μαθητών όταν τμήμα από το ταβάνι κατέληξε στο δάπεδο! Σήμερα το σχολείο είναι κλειστό και οι διαμαρτυρίες των γονιών είναι έντονες καθώς εκτιμούν ότι προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά τους, εντοπίζονται και σε άλλες αίθουσες.

Περισσότερα...