Με μία αναλυτική με την οποία αφενός επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση αφετέρου σημειώνει ότι πρέπει να αναμένουμε τις οριστικές αποφάσεις του Υπουργείου Υποδομών, τοποθετείται ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης στο θέμα που ανέκυψε με την επέκταση της Ιόνιας μέχρι την Κακαβιά.

Περισσότερα...

Την εκτίμηση ότι η ίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θέτει σε μηδενική βάση το ζήτημα των δομών φιλοξενίας, κάνει ο δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης με δήλωση που ανήρτησε λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νέου υπουργικού σχήματος.

Περισσότερα...

Η δημιουργία των νέων κέντρων φύλαξης προσφύγων και μεταναστών τα οποία, όπως είπε «θα δώσουν και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης» αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου υπουργού Νότη Μηταράκη.

Περισσότερα...

«Νιώθω συγκλονισμένος από τον άδικο θάνατο του φίλου Θεοδωρου Νιτσιάκου! Ενός ανθρώπου που σε όλη τη διαδρομή της ζωής του, ξεχώριζε για το ήθος, τις αξίες, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την προσφορά του στον τόπο!».

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...